Kas ir Google EDLA?

Android EDLA (Enterprise Device License Agreement), ko administrē Google, ļauj tehnoloģiju pakalpojumu sniedzējiem (piemēram, SMART!) piedāvāt tehnoloģiju risinājumus ar iebūvētiem Google mobilajiem pakalpojumiem. 
Atšķirībā no nesertificētiem displejiem, tas nodrošina drošu piekļuvi Android lietotnēm un Google Play veikalam. Līdz ar to tiek nodrošināta integrācija ar Google un Microsoft Office 365 programmām un rīkiem. Tādējādi tas padara stundu daudz saistošāku, jo skolotāji var izmantot dažādus vizuālos materiālus, saturu, aktivitātes un interaktīvos elementus.

Lielākā daļa interaktīvo displeju ar Google EDLA piedāvā:

Piekļuve izglītības programmām un saturam: Google EDLA nodrošina piekļuvi plašam izglītības programmu un satura klāstam no Google Play veikala.

Uzlabota drošība un pārvaldība: Google EDLA nodrošina, ka interaktīvajiem displejiem ir izturīgi drošības līdzekļi un centralizētas pārvaldības iespējas. Jūs saņemat arī drošu, sertificētu piekļuvi lietotnēm no Google Play veikala, kā arī iespēju bloķēt vai paslēpt lietotnes.

Nevainojama integrācija ar Google Workspace: interaktīvie displeji ar Google EDLA ir nemanāmi integrējami ar Google Workspace, kā arī tādi pazīstami rīki kā Google disks, Google dokumenti un Google Classroom.

Kas jāņem vērā, izvēloties displeju ar Google EDLA?

Izvēloties interaktīvos displejus ar Google EDLA, ir svarīgi paturēt prātā skolēnu un skolotāju vajadzības. Daži interaktīvie displeji nepielāgo Google EDLA pieredzi klasē, līdz ar to ierobežojot potenciālās iespējas.

Uzlabojot savu interaktīvo mācību vidi, apsveriet šīs izglītībai paredzētās funkcijas, kas palīdz gūt maksimālu atdevi no ieguldījuma:

1. Iespēja pievienot piezīmes (anotācijas) jebkurā lietotnē:

Neapmierinieties ar mazāku saturu — atzīmējiet JEBKURU izvēlēto lietotni! Tas ir svarīgi, lai nodrošinātu, ka skolotāji un skolēni var mijiedarboties ar viņu saturu tā, kā viņi to sagaida. Uzmanieties no displejiem, kas piedāvā traucējošus pārklājumus vai iepauzē ekrānu, jo tas traucē mācīšanās pieredzi un var mazināt skolēnu iesaistīšanos.

2. Integrācija ar Microsoft lietotnēm:

Ja izmantojat Microsoft Office 365 programmas, vietējā integrācija ir būtiska. Interaktīvie displeji ar Google EDLA ļauj skolotājiem lejupielādēt Microsoft Office lietotnes no Google Play veikala, BET tie var neatbalstīt visu tā funkcionalitāti.

SMART ir vienīgais displejs, kas ļauj tinti tieši Microsoft failos, piemēram, Word, Excel un PowerPoint. Un tinte paliek pie jums! Saglabājiet savas anotācijas, lai tās vēlāk apskatītu, vai kopīgojiet failus ar saviem skolēniem ar labojumiem un atsaucēm.

3. Vairākas pierakstīšanās iespējas:

Personalizēti lietotāju konti ir nozīmīga Google EDLA priekšrocība. Šī funkcija ļauj katram skolotājam pieteikties uz tāfeles un pielāgot savus iestatījumus, lietotnes un preferences, kā arī piekļūt saviem failiem mākonī.

Bet, kā jau teicām, ne visi interaktīvie displeji ir veidoti vienādi. Pierakstīšanās savā kontā uz tāfeles, izmantojot PIN, var apdraudēt skolotāju pieteikšanās vārdus un pavērt viņiem iespēju tikt uzlauztam vai uzlauzta viņu informācija. Noteikti meklējiet interaktīvus displejus, kas piedāvā vairākas (un drošas) pierakstīšanās iespējas, piemēram, QR kodus, tīmekļa saites, NFC kartes un paroles.

4. Iebūvētie izglītības rīki un tāfele:

Mācīšanās ir jautra, ja tā ir dinamiska un izmanto vairākas dažādas metodes. Kad jūs piekļūstat iebūvētajiem mācību rīkiem, skolotāji var ātri izmantot manipulācijas, interaktīvas aktivitātes, sadarbības rīkus un logrīkus, lai padarītu mācīšanos saistošu un papildinātu savas pašreizējās mācīšanās iespējas.

Iebūvētie rīki, kas atbalsta izglītību, uzlabo skolēnu pieredzi un sniedz skolotājiem rīkus, uz kuriem viņi var paļauties, padarot sagatavošanos un stundu plānošanu vienkāršu.

SMART atšķirība

Nesamierinieties ar gatavu risinājumu — jūsu pedagogi un skolēni ir pelnījuši viņu mācību vajadzībām pielāgotu risinājumu.

Kā SMART Board izveidotāji mēs gadiem ilgi esam projektējuši, izstrādājuši, izstrādājuši un izplatījuši produktus klasē. Mūsu pieeja izglītībai vispirms mūs atšķir, sniedzot skolotājiem un skolēniem nepieciešamos rīkus, lai gūtu panākumus.

Google EDLA integrēšana mūsu iQ izglītības programmatūrā bija vienkārša! Vietējā piekļuve failiem, lietotnēm un interaktīvām mācībām tikai uzlabo studentu pieredzi un iespējas. Tas, ko mēs paveicām ar Android EDLA, ir patiesi īpašs.

Skatieties paši, kādu atšķirību var radīt izglītībai izstrādātās tehnoloģijas. Izpētiet SMART izglītības specifiskās funkcijas, piemēram, iespēju rakstīt, izmantojot jebkuru lietotni, Microsoft integrāciju, vairākus pierakstīšanās veidus un iebūvētos izglītības rīkus: